پدرام سلطانی در نشست شورای رؤسای اتاق بازرگانی مطرح کرد: انتخاب اسامی مناطق 9گانه اتاق بازرگانی با توجه به هویت اقلیمی آنها، به ایجاد همبستگی در داخل کشور و شناسایی بهتر ایران برای حضور در مجامع بینالمللی کمک میکند.
طرح منطقه بندی 9 گانه اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سراسر کشور، امروز در نشست شورای روسا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پدرام سلطانی، نایبرئیس اتاق ایران با اشاره به روند برگزاری جلسات در مورد طرح منطقهبندی گفت: شیوه مدیریتی ما به صورتی است که برای موضوعی جلساتی را ترتیب می دهیم و به اصلاح، تله جلسه ایجاد می کنیم؛ در صورتیکه جلسه بخشی از یک فرایند است و نتیجه و عملکرد مدیریتی نیست و در این ساختار و برنامه توصیه می کنم که درگیر جلسات ماهیانه و فصلی نباشیم چرا که معتقدم مباحث را از مسیر خارج می کند.
وی ادامه داد: توصیه میکنم همان طور که زیرساخت ها را فراهم کردیم، هماهنگی ها را بر پایه زیرساخت الکترونیک قرار دهیم و جلسات را الکترونیکی کنیم.
سلطانی با اشاره به اهمیت هویتبخشی به مناطق از طریق نامگذاری برای آنها بر اساس هویت اقلیمی یا سایر شناسههای مناطق، گفت: این اقدام به ایجاد همبستگی در داخل کشور و شناسایی بهتر ایران برای حضور در مجامع بینالمللی کمک میکند.
رئیس اتاق ایران نیز ضمن تشریح جایگاه طرح منطقهبندی در توسعه همگون اقتصادی کشور به تمایل بخشهای مختلف دولت به پیگیری این طرح اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، معاون اول رئیس جمهور و بسیاری از دستگاه های اجرایی پیگیر این مسئله هستند و منتظر اعلام نظر نهایی اتاق ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی هستند.
غلامحسین شافعی گفت: پیشنهاد دادیم که در کنار روسای اتاق ها، استانداران، روسای مجمع نمایندگان هر استان و روسای دانشگاههای دولتی هر استانی هم در نشستهای منطقهای پیشبینی شده حضور داشته باشند.
وی اضافه کرد: همانطور که اشاره شد اهداف پیش بینی شده صندوق های توسعه منطقه ای تحت نظارت بخش خصوصی و مشارکت دولت، سرمایه گذاری های مرزی، تشکیل هلدینگ های منطقه ای و تعریف مگاپروژه های منطقه ای از مزیت های منطقه بندی است.
شافعی از اتاقهای سراسر کشور دعوت کرد نظرهای خود را برای تکمیل طرح نهایی به اتاق ایران ارسال کنند تا در نشست نهایی که قرار است بهمنماه برگزار شود به وزارت کشور ارائه شود.
بدون دیدگاه