پدرام سلطانی در مراسم افتتاح دو مدرسه «ایران من» در استان سمنان مطرح کرد: با ارزشترین و پرثمرترین فعالیت اقتصادی، سرمایهگذاری در بخش تولید، بازرگانی، صنعت و خدمات نیست، بلکه سرمایهگذاری در نسل آینده کشور است.
مدرسه سهکلاسه «ایران من 79» و شش کلاسه «ایران من 28» در روستای احمدآبادِ بیارجمند و حقالخواجه میامی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی پویش ایران من، دو مدرسه دیگر از مجموعه مدارس «ایران من» در مراسمی که روز چهارشنبه 22 آذر در روستای احمدآباد شهرستان بیارجمند واقع در استان سمنان برگزار شد، با حضور پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، علی اصغر جمعهای رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان، ابوالفضل دریانی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان، زهرا گیتینژاد مدیر خیریه مهر گیتی و جمع دیگری از مسئولان استانی افتتاح گردید.
پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق بازرگانی در این مراسم ضمن تشکر از حامیان پویش ایران من در ساخت این مدرسه گفت: هدف فعالان اقتصادیای که از ابتدا پویش ایران من را در مدرسهسازی یاری کردهاند، سرمایهگذاری در توسعه کشور بوده است. امروز فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی دیگر میدانند که با ارزشترین و پرثمرترین فعالیت اقتصادی، سرمایهگذاری در بخش تولید، بازرگانی، صنعت و خدمات نیست، بلکه سرمایهگذاری در نسل آینده کشور است.
وی در مراسمی که چهارشنبه 22 آذر در روستای احمدآباد شهرستان بیارجمند واقع در استان سمنان برگزار شد، تأکید کرد: قفل توسعه در کشور ما شکسته نخواهد شد، مگر اینکه فقر فرهنگی و آموزشی از کشور به ویژه مناطق محروم رخت بربندد. سرمایهگذاری روی فرزندان این کشور با این هدف انجام میشود که بتوانند کاری را که نسل امروزِ فعالان اقتصادی در حوزه توسعه اقتصادی انجام دادهاند ادامه داده و روند توسعه را تقویت کنند.
مؤسس پویش ایران من در بخشی از سخنان خود به ضعفهای سیستم آموزشی در ایران اشاره کرد و گفت: کشور ما از نوعی شکاف عدالتی در حوزه آموزش رنج میبرد. با وجود تلاشهای دولت در این زمینه، موانعی همچون وسعت کشور و عمق زیاد شکاف عدالتی، فاصله ما را با نقطه مطلوب طولانی کرده و بنابراین همراهی بخش خصوصی در حوزه عدالت آموزشی ضروری است.
سلطانی در توضیح فعالیتهای کارآفرینان اتاق بازرگانی در حوزه عدالت آموزشی گفت: پویش ایران من با هدف رفع موانع آموزشی، 100 مدرسه را در 18 استان در دست اجرا دارد که نام همه آنها «ایران من» خواهد بود. فرزندان ما در همه جای این کشور پرتنوع و پرتکثر، اعم از فارس، ترک، کرد، بلوچ، ترکمن و سایر اقوام و مذاهب، در یک ویژگی مشترک هستند و آن «ایرانی بودن» است، پس ما نام همه مدارس را «ایران من» گذاشتهایم تا بتوانیم بیشتر روی اشتراکاتمان با یکدیگر سرمایهگذاری کنیم.
در ادامه این مراسم، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان اظهار کرد: مدرسهای که امروز در شهرستان بیارجمند به بهرهبرداری رسیده از نظر کلیه امکانات با مدارسی که در مرکز استان سمنان ساخته شدهاند یکسان است و از این جهت میتوانیم بگوییم که عدالت آموزشی به معنای واقعی اتفاق افتاده است.
ابوالفضل دربانی ضمن تأکید بر همخوانی معماری مدرسه ایران من 79 با اقلیم منطقه گفت: ما در این مدرسه برای اولین بار تجربه استفاده از کاهگل صنعتی را داشتیم که باعث شده معماری مدرسه با معماری کلیه ساختمانهای روستا هماهنگی داشته باشد.
وی ضمن تشکر و قدردانی از حامیان پویش ایران من و خیریه مهر گیتی، به اعتبارات 540 میلیون تومانی این مدرسه اشاره کرد و افزود: امیدواریم این مدرسه با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بیارجمند، نگهداری شده و بهترین استفاده از آن صورت گیرد.
لازم به ذکر است مدرسه شماره 28 «ایران من» نیز روز پنجشنبه 23 آذر طی مراسمی در روستای حقالخواجه در شهرستان میامی افتتاح شد..
پویش «ایران من» از سال 1393 با همت جمع بزرگی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی آغاز به کار کرده است. این پویش در 18 استان محروم و کمتر توسعه یافته کشور احداث 100 مدرسه ابتدایی را در دستور کار دارد؛ که بیش از 30 مدرسه در این طرح به بهرهبرداری رسیده است.
بدون دیدگاه