پدرام سلطانی اظهار کرد: صلح، امنیت و بالندگی کشورهای خاورمیانه و آرامش، رفاه و امنیت کشورهای اروپایی تنها از مسیر اقتصاد، تعامل و همکاری می‌گذرد.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته و به ۲۲ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۷ رسیده است.

«پدرام سلطانی» روز سه‌شنبه در افتتاحیه سومین نمایشگاه بین‌المللی ماشین ابزار و صنایع فلزکاری AMB Iran 2018 در محل نمایشگاه بین‌المللی آفتاب، رقم مراودات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۳ را برابر ۱۴ میلیاد یورو اعلام کرد.

وی با یادآوری اینکه روابط اقتصادی ایران و اروپا سابقه‌ای دیرینه دارد که در سال‌های گذشته به دلایل سیاسی دستخوش فراز و فرودهایی شده است، افزود: بسیاری کشورهای اروپایی تصمیم دارند تا دفتری را در ایران برای توسعه روابط و تعاملات با شرکت‌های ایرانی بگشایند.

سلطانی ادامه داد: با رویکرد دولت جدید آمریکا و خروج یک‌جانبه از برجام انتظار می‌رود اختلالاتی در مسیر توسعه تجاری و صنعتی ایران و اتحادیه اروپا به وجود آید و به ویژه چالش‌ها و افت‌وخیزهایی در روابط با شرکت‌های بزرگ اروپایی با توجه به منافعی که در ایالات متحده دارند، شاهد باشیم.

وی به سخنان یکی از مقام‌های مسئول اتحادیه اروپا اشاره کرد که چندی پیش در محل اتاق ایران اظهار داشت «اتحادیه اروپا در رخداد اخیر و اعمال تحریم‌های ثانویه علیه ایران متوجه شد که چقدر در حکمرانی یکپارچه خود آسیب‌پذیر است و سیاست‌هایش می‌تواند از سوی یک کشور زورگو در معرض خطر باشد».

نایب‌رئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: ما به عنوان نماینده بخش خصوصی ایران اعلام می‌کنیم که اشتیاق شرکت‌های ایرانی برای تعامل هرچه بیشتر با شرکت‌های اروپایی زیاد است و خواهان تلاش برای حفظ روابط اقتصادی با اتحادیه اروپا و جلوگیری از سایه انداختن سیاست بر این روابط هستیم.

وی تاکید کرد: صلح، امنیت و بالندگی کشورهای خاورمیانه و آرامش، رفاه و امنیت کشورهای اروپایی تنها از مسیر اقتصاد، تعامل و همکاری می‌گذرد.

سلطانی همچنین به سفر هفته آینده رئیس‌جمهوری ایران به کشورهای سوئیس و اتریش با همراهی بخش خصوصی اشاره کرد که نشان دهنده عزم ایران و اتحادیه اروپا برای گسترش تعاملات است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *