ایران و ترکیه نه تنها می توانند روابط تجاری خود را افزایش دهند، بلکه قابلیت تبدیل شدن به محور و عامل تحول اقتصادی منطقه را نیز دارند.

 

ایران و ترکیه نه تنها می توانند روابط تجاری خود را افزایش دهند، بلکه قابلیت تبدیل شدن به محور و عامل تحول اقتصادی منطقه را نیز دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، گفت: دو کشور دارای اشتراکات تاریخی فرهنگی و دینی مشخصی هستند که این اشتراکات می تواند زمینه تعاملات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عمیقی بین دو کشور ایجاد کند.
وی با اشاره به عزم سران دو کشور برای رشد و توسعه اقتصادی افزود: بخش خصوصی ایران از عزم سران دو کشور برای رشد و توسعه روابط اقتصاد بسیار خشنود است.
سلطانی با اشاره به تعاملات و رفت آمدهای سیاسی و اقتصادی میان ایران و ترکیه در ماه های اخیر اذعان داشت: همه شواهد نشان دهنده این است که طرفین به برای بهبود روابط اقتصادی دارای عزم جدی هستند.
عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران با اشاره به امضای قرارد تجارت ترجیحی بین دو کشور اذعان داشت: هر چند پیش بینی شده تا حجم مبادلات ایران و ترکیه در سال ۲۰۱۵ به ۳۰ میلیارد دلار برسد، اما؛ حجم روابط تجاری بین ایران و ترکیه به هیچ عنوان به اندازه پتانسیل ها و ظرفیت های طرفین نیست.
سلطانی تصریح کرد: ایران و ترکیه نه تنها می تواننند روابط تجاری خود را افزایش دهند، بلکه قابلیت تبدیل شدن به محور و عامل تحول اقتصادی منطقه را نیز دارند.
سلطانی با تأکید بر ضرورت رفع موانع موجود در مسیر روابط ایران و ترکیه تصریح کرد: فعالان اقتصادی ما باید همکاری راهبردی میان دو کشور را مدنظر قرار دهند نه منافع کوتاه مدت تجاری را؛ به همین علت بخش خصوصی ایران قصد دارد تنگناهای مدنظر در مسیر توسعه ی روابط تجاری دو کشور را رصد کرده و با همکاری دولت ها و بخش خصوصی ترکیه در راستای نفع این موانع گام بردارند.
منبع: خبرگزاری موج

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *