عصر یکشنبه بیست و چهارم آبان ماه پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق ایران در دیدار با پائولو آلمیدا رئیس اتاق بازرگانی پرتغال دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، در این دیدار سلطانی ضمن محکوم کردن حمله تروریستی در پاریس، همدردی خود را از طرف مردم ایران بعنوان بخشی از مردمان جهان، با بازماندگان این واقعه ابراز کرد.

 

عصر یکشنبه بیست و چهارم آبان ماه پدرام سلطانی نایب رئیس اتاق ایران در دیدار با پائولو آلمیدا رئیس اتاق بازرگانی پرتغال دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، در این دیدار سلطانی ضمن محکوم کردن حمله تروریستی در پاریس، همدردی خود را از طرف مردم ایران بعنوان بخشی از مردمان جهان، با بازماندگان این واقعه ابراز کرد.

نایب رئیس اتاق ایران به رویکرد جدید دولت جمهوری اسلامی ایران در خصوص تغییر جهت از اقتصاد دولتی، و پر رنگتر شدن نقش بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: اقتصاد ما در حال تحول است و هئیت های مختلف طی چند ماه گذشته به ایران سفر کرده اند و امیدوار هستند که با شرایط مساعد پس از تحریم، روابط اقتصادی با بخش های خصوصی ایران را توسعه دهند.
سلطانی گفت: حجم مناسبات اقتصادی بین ایران و پرتغال از سطح مطلوبی برخوردار نیست، ولی ارتباط عناصر فرهنگی و تاریخی مشترک بین دو کشور می تواند بستر مناسبی برای توسعه همکاری های اقتصادی باشد.
در ادامه پائولو آلمیدا رئیس اتاق بازرگانی پرتغال سفر چهار هیئت تجاری از طرف اتاق بازرگانی پرتغال در سال های اخیر به ایران را بیانگر پی بردن به اهمیت ایران، قبل از دیگران عنوان کرد و گفت: هیئتی متشکل از 15 شرکت برتر اقتصادی پرتغال، امروز با هدف سرمایه گذاری و حضور در سمینار سرمایه گذاری به ایران سفر کرده اند و این اولین هیئت اتاق بازرگانی پرتغال پس از توافق پنج بعلاوه یک است که به ایران سفر می کند.
وی شرایط کنونی را برای توسعه مناسبات اقتصادی بین دو کشور مهم خاطر نشان کرد و گفت: در زمینه های مختلف مانند، کشاورزی، غذا، مدیریت آب و پساب، انرژی و خدمات توریستی شرکت های پرتغالی مشتاق به افزایش همکاری ها و یا احیاء ارتباط های قبلی هستند.
آلمیدا به توسعه صنعت توریسم پرتغال و تجربیات شرکت های خدمات گردشگری اشاره کرد و افزود: در نظر داریم که هیئت های تخصصی در زمینه های توریستم و گردشگری را در ماه های آوریل و می به ایران اعزام نماییم و امیدواریم که با همکاری اتاق های بازرگانی دو کشور بتوانیم تجار و فعالان اقتصادی را هدایت و حمایت نماییم تا حجم مناسبات بین دو کشور از سطح کنونی ارتقاء یابد.
وی افزود: پس از این سفر سمینارها و دیدارهای مختلفی با فعالان اقتصادی پرتغالی برگزار خواهیم کرد و فرصت های سرمایه گذاری و همکاری های مشترک را تشریح خواهیم کرد تا بلافاصله پس از رفع تحریم ها در جهت توسعه مناسبات به سمت جلو گام برداریم.
 انجام سرمایه گذاری مشترک برای تولید و دسترسی به بازار منطقه
در ادامه پدرام سلطانی موقعیت پرتغال در میان کشورهای تولیدکننده چوب پنبه را ارزشمند توصیف کرد و گفت: شرکت های پرتغالی در این زمینه می توانند در ایران سرمایه گذاری های مشترک برای دسترسی به بازارهای منطقه و مدیریت تولید این محصول در داخل کشور را انجام دهند. تولید بخشی از این محصول می تواند در پرتغال انجام گرفته وبقیه فرآوری و تولید نهایی به نسبت نیاز بازارهای منطقه در ایران انجام پذیرد.
سلطانی به معافیت 20 درصدی برای سرمایه گذاران در زمینه های تولیدی، توریسم، حمل و نقل را یکی از مشوق های اصلی سرمایه گذاری در ایران خاطر نشان کرد وگفت: نه تنها ایران بلکه کشورهای منطقه نیز با سازمان تجارت جهانی در ارتباط نیستند. خبرها حاکی از آن است که مذاکرات برای پیوستن ایران به این سازمان پس از رفع تحریم ها انجام گرفته است و نقش پرتغال برای حمایت از عضویت ایران بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
نایب رئیس پارلمان بخش خصوصی چالش کمبود آب در ایران را فرصتی برای انجام فعالیت مشترک در زمینه مدیریت آب و پساب عنوان کرد و گفت: در شرایط جدید نیاز به تکنولوژی های جدید و تحقیقات پیشرفته داریم، شرکت های پرتغالی که در این زمینه تجربیات خوبی دارند می توانند از این پتانسیل برای افزایش سطح همکاری با شرکت های ایرانی استفاده نمایند.
سلطانی به افزایش30 درصدی مسافرت توریست ها از سرتاسر جهان به ایران در سال 2013 میلادی اشاره کرد و افزود: این درصد در سال 2014 نیز تکرار شد و مکانهای تاریخی، فرهنگی، مذهبی ایران در کنار چهار فصل بود این کشور مزیت های فراوانی برای حضور گردشگران فراهم آورده است. نزدیک به 1000 هتل در استان های مختلف ایران در حال ساخت می باشند و شرکت های ایرانی مشتاق هستند تا با همتایان خارجی خود در زمینه های سرمایه گذاری، ارائه سرویس های با کیفیت و مدیریت گردشگری همکاری نمایند.
وی به فرصت های همکاری در زمینه های مالی و همکاری بین اتاق های بازرگانی دو کشور اشاره کرد و گفت: اتاق ایران با امکانات و دسترسی های فراوان به بخش های خصوصی، تشکل ها، سندیکاها، سازمانهای خصوصی و اعضا خود در سرتاسر ایران آماده ارائه خدمات ارتباطی بین فعالان بخش های خصوصی دو کشور بطور مستقیم است. امور بین الملل اتاق ایران همواره آماده خدمات و تبادل اطلاعات در این زمینه ها می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *